logo
Du har ej tillgång till allt material
Material för nedladdning och utskrift kräver licens och är ej tillgängligt för demo-konton.

ABC-pussel för windows

ABC-pussel för Windows är ett program som du behöver ladda ner och installera på din dator för att använda. Programmet kan användas på de flesta Windows-datorer och passar även utmärkt till digitala skrivtavlor.

Med programmet kan du experimentera med bokstäver och ord. Bokstäver i form av pusselbitar kan läggas ihop till ord, klicka sedan på kamerasymbolen för att få en bild som bekräftelse på att du har skrivit ordet korrekt. Programmet har ett stort bibliotek med bilder som täcker de flesta vanliga orden. Det finns inte några färdiga övningar i programmet, utan är ett hjälpmedel som kan användas fritt på olika sätt. Det kräver därför vägledning och hjälp från en lärare. Programmet är en enklare version av vår iPad app ABC-pussel.

Läs mer och installera

 

Övrig programvara

Korsordsmaskinen
Med korsordsmaskinen kan du snabbt och enkelt skapa korsord anpassade till just det du behöver. Skriv helt enkelt in vilka ord som ska ingå i korsordet och vilka ledtrådarna ska vara. Med ett klick får du ett färdigt korsord, klart att skrivas ut. Enklare kan det inte bli! Prova att skapa ditt korsord med engelska glosor, lokalhistoria, geografi, matematiska termer, världsreligioner, olika djur, skolans lärare eller precis vad du vill.

Betaltjänst
Sökordsmaskinen
För att skapa sökordspussel - en ruta med bokstäver där man ska försöka hitta gömda ord som kan ligga vågrätt, lodrätt eller diagonalt. Skriv bara in vilka det gömda orden ska vara så skapar maskinen det färdiga sökordspusslet som kan skrivas ut.

Betaltjänst

 

 

 

Copyright © 2018 Skolplus AB. | Avändaravtal | Logga in